Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σύρραξη βουλευτών στην ουκρανική τηλεόραση για τα δικτατορικά μέτρα του Ποροσένκο

Σύρραξη βουλευτών συνέβη σε τηλεοπτική εκπομπή στην ουκρανική τηλεόραση με αφορμή τα δικτατορικά μέτρα του Π.Ποροσένκο

Ένας βουλευτής από το μπλοκ του Ποροσένκο, ο Όλεγκ Μπάρνα, και ένας εκπρόσωπος του Κόμματος Svoboda, ο Γιούρι Λεβένκο, έπαιξαν ξύλο στον αέρα του κοινοβουλευτικού τηλεοπτικού καναλιού της Ουκρανίας, Ράντα.

Η σύγκρουση συνέβη κατά τη συζήτηση του στρατιωτικού νόμου, που εισήχθη σε ορισμένες περιοχές της Ουκρανίας. Ο Λέβεννκο αποκάλεσε τον Μπάρνα “υπάλληλο των ολιγαρχών”, αναφερόμενος στους υποστηρικτές του προέδρου της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο.

Ο Μπάρνα πρότεινε στο Λέντσενκο να πάει να υπηρετήσει στην πρώτη γραμμή, λέγοντας ότι οι πολιτικοί που δεν ήταν στην περιοχή δεν πρέπει να μιλούν για στρατιωτικό νόμο

Ο Λέβενκο προχώρησε, αποκαλώντας τον Μπάρνα ” μεθυσμένο που κουτουλάει σε τραμ στο Κίεβο”. Αυτό έκανε τον Μπάρνα έξω φρενών, επιτέθηκε στον αντίπαλό του, τον χτύπησε στο πρόσωπο και τον ξάπλωσε στο πάτωμα.

 

Tags
Back to top button