Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σύριοι αντάρτες σε διαπραγματεύσεις με Ρώσους αξιωματούχους για ειρηνευτική συμφωνία στη Νότια Συρία

Η διαπραγματευτική ομάδα Σύριων ανταρτών ξεκίνησε ένα νέο γύρο συνομιλιών με Ρώσους αξιωματούχους σήμερα για την επίτευξη μιας ειρηνευτικής συμφωνίας στην νότια Συρία, με βάση την οποία οι αντάρτικες ομάδες θα παραδώσουν τον οπλισμό τους και θα επιτρέψουν στη ρωσική στρατιωτική αστυνομία να εισέλθει σε πόλεις που τελούν υπό τον έλεγχο τους, δήλωσε ένας εκπρόσωπος των αντικαθεστωτικών.

Ο Ιμπραχίμ αλ Τζαμπάουι τόνισε ότι οι αντάρτες κατέθεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων «την απάντησή τους σε έναν κατάλογο ρωσικών αιτημάτων» που περιλαμβάνουν την παράδοση του οπλισμού τους και τη διευθέτηση της κατάστασης των ανταρτών σε μια συμφωνία που θα δώσει τέλος στις εμπόλεμες συγκρούσεις.

Οι ρωσικές απαιτήσεις που κατατέθηκαν στους αντάρτες σε μια συνάντηση σε μια πόλη στην νότια Συρία το Σάββατο προκάλεσαν την αποχώρηση των ανταρτών, που ανέφεραν ότι οι όροι ήταν εξευτελιστικοί.

Η ομάδα των αντικαθεστωτικών πείστηκε από την Ιορδανία να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τόνισαν διπλωματικές πηγές.

Tags
Back to top button