Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών -Βρέθηκε χρηματοκιβώτιο με 41.000 ευρώ (Βίντεο)

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρου της Αθήνας. Στο σπίτι τους βρέθηκε χρηματοκιβώτιο με 41.000 ευρώ.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 21 ετών για, κατά περίπτωση, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί οπλών και απείθεια.

Πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση


Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Από έρευνα σε οικία και την κατοχή τους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 41.000 ευρώ,
  • 11 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 9 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
  • 20 ναρκωτικά δισκία,
  • αναδιπλούμενος σουγιάς,
  • πλήθος νάιλον συσκευασιών,
  • το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
  • φιάλη αερίου με γυάλινο σωλήνα και κανάτα.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Tags
Back to top button