Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Σώζει το μικρό αυτό πουλί- Αυτό που συνέβη μετά; Δεν το είχε φανταστεί ποτέ! (βίντεο)

Ο άνδρας στο βίντεο, ο Πάτρικ, άκουσε στο πάρκινγκ του σπιτιού του ένα επίμονο τιτίβισμα. Ο ήχος προερχόταν από ένα θάμνο στο πλάι και χωρίς να διστάσει, έψαξε και βρήκε ένα μικρό πουλί εγκλωβισμένο μέσα σε ένα σωλήνα!


Αφού το απελευθέρωσε, παρατήρησε κάτι απίστευτο! Οι «γονείς» του μικρού πουλιού είχαν παραμείνει εκεί γύρω και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του! Μόλις λοιπόν άφησε το μικρό τους στο έδαφος, εκείνο αμέσως άρχισε να τρέχει προς τους γονείς του.

Εκείνοι, προφανώς φοβισμένοι από την παρουσία του ανθρώπου, έκαναν διστακτικά βήματα προς το μωρό τους, μέχρι που ξανάσμιξαν.

Το πουλάκι έτρεξε κάτω από τα φτερά της μητέρας του και ο Πάτρικ φανερά συγκινημένος, είπε στην κάμερα ότι «αυτό ήταν το πιο απίθανο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ!». Τελικά δεν περίμενε ότι θα γίνει ο ήρωας αυτής της μικρής οικογένειας!

Το είδος του πουλιού αυτού ονομάζεται στα αγγλικά «killdeer» και ανήκει στους χαραδριούς (ή αλλιώς λέγονται και σφυριχτές).


Tags
Back to top button