Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Super League: Στο 1-1 «κόλλησαν» Βέροια και Λάρισα

Βέροια και Λάρισα έμειναν στο 1-1 στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου (16η αγωνιστική) στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ουσιαστικά το αποτέλεσμα δεν «βόλεψε» καμία από τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, που μπορεί να προέρχονταν από τη νίκη επί του Λεβαδειακού, ωστόσο, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν σε δεύτερο σερί ματς την έδρα τους και παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (έχουν ένα ματς λιγότερο).

Η ΑΕΛ προσπάθησε για το «τρίποντο», ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα και με 14 βαθμούς εξακολουθεί να δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη δυνατή βροχή που έπεφτε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, Βέροια και Λάρισα έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο στο πρώτο 45λεπτο και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους.

Η ΑΕΛ είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς μετά το πρώτο αναγνωριστικό 15λεπτο και τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Ο Αναστασόπουλος στο 13΄ (άουτ) και ο Ντέλετιτς στο 19΄ (απόκρουσε ο Καντιμοίρης) και 21΄ (άουτ) απέτυχαν να σκοράρουν από πολύ πλεονεκτικές θέσεις στην περιοχή, ενώ στο 40΄ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ντοντό (άουτ).

Η ανωτερότητα των Θεσσαλών καρποφόρησε στο 45΄. Μετά το λάθος του Καλί, ο Ντοντό έδωσε στον Ικάουνιεκς, ο οποίος με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε στο 69΄ να φέρει το ματς στα ίσια. «Δράστης» ο Σαρπόνγκ, ο οποίος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Θεοδωρόπουλου που ήταν αδύνατο να αντιδράσει (1-1). Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων και την πίεση που άσκησε η Βέροια στο τελευταίο 10λεπτο, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και πήραν από ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Tags
Back to top button