Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Super League: Νίκη της Ξάνθης με 2-0 επί του ΠΑΣ

Η Ξάνθη δεν πτοήθηκε από την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό και επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια, για την (εξ αναβολής) 11η αγωνιστική, παρέμεινε δεύτερη στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα και άνοιξαν στο σκορ στο 22΄ με τον Σολτάνι, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι ύστερα από σέντρα-ασίστ του Τριάδη με το εξωτερικό.

Νωρίτερα η ομάδα της Ηπείρου είχε χάσει μια καλή ευκαιρία, όταν στο 17΄ ο Ζάιρο βρήκε τον Μπουκουβάλα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του τελευταίου ήταν άστοχο.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ στο 63΄, αλλά το σουτ του Τριάδη, που βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 70΄ φάουλ του Κοζορώνη μπλόκαρε ο Ζίφκοβιτς, στο 78΄ η κεφαλιά του νεοεισελθόντα Κόντε έφυγε άουτ και στο 85΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, όταν ύστερα από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Ναδάλες που σούταρε ελάχιστα έξω.

Τελικά η Ξάνθη σφράγισε τη νίκη της δύο λεπτά πριν από τα 90, όταν ο Γιουνές πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή των Ηπειρωτών και σούταρε, η μπάλα χτύπησε στον Σκόνδρα και κατέληξε στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

Tags
Back to top button