Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Super League: Νίκη παραμονής της Κέρκυρας στο Περιστέρι

Εμφαατική νίκη... παραμονής πέτυχε η Κέρκυρα στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με 4-1, στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου της Super League (16η αγωνιστική).

Μετά από 5 αγωνιστικές (3 ήττες, 2 ισοπαλίες) το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και, μάλιστα, μέσα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Χωρίς να παίξει σπουδαία μπάλα, η Κέρκυρα ήταν πολύ πιο ουσιαστική και αποτελεσματική απέναντι στους Περιστεριώτες που σε τρίτο συνεχόμενο ματς δεν έδειξαν καθόλου καλά στοιχεία και ηττήθηκαν (δεύτερο εντός έδρας).

Με το «τρίποντο» αυτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στους 16 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Λεβαδειακό που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ έχουν κι ένα ματς λιγότερο (με τον ουραγό Ηρακλή). Ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 21 και μπορεί να μην κινδυνεύει, αλλά τα δείγματα... επιστροφής της ομάδας στο κακό της ξεκίνημα σαφώς και προκαλούν έντονο προβληματισμό στον κόσμο και στους διοικούντες.

Η Κέρκυρα «πάγωσε» το Περιστέρι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ντένις Επστάιν, που στο παρελθόν είχε περάσει και από τον Ατρόμητο, έφυγε στην «πλάτη» της άμυνας των γηπεδούχων από βαθιά μπαλιά του Ντιόγκο και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους «Φαίακες» (1-0). 

Προσπάθησαν να αντιδράσουν γρήγορα οι γηπεδούχοι, που πήραν την κατοχή της μπάλας κι άρχισαν να πιέζουν, αλλά δε μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία της Κέρκυρας. Μεγάλη φάση μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν οι Περιστεριώτες, παρά την εδαφική τους υπεροχή.

Ένα γύρισμα του Βασιλείου στο 28΄ και η προβολή του Φυτανίδη στο 31΄ ήταν όλες κι όλες οι δύο καλύτερες στιγμές των  γηπεδούχων μετά το γκολ που δέχτηκαν.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και η αποβολή του Κεϊτά λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου για να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τους «κυανόλευκους». Ο αμυντικός μέσος του Ατρόμητου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (σωστά) για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Ντουαλά.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι παίκτες του Ατρόμητου μπήκαν πιο ορεξάτοι στο δεύτερο μέρος και μέχρι το 60ο λεπτό είχαν καλύτερη κυκλοφορία και δύο καλές στιγμές με τους Τόνσο και Λε Ταλέκ.

Στο ποδόσφαιρο, όμως, μετράει η ουσία και στο 64΄ η Κέρκυρα στην πρώτη της επιθετική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε το 2-0 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Από το γύρισμα του Επστάιν και την κακή αντίδραση του Λαζαρίδη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ (2-0).

Μετά το γκολ αυτό οι «Φαίακες» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 79΄ έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με τον Ντουάλα, μετά τη συνεργασία Σπίνουλα-Παμλίδη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 82΄ με την κεφαλιά του Φυτανίδη μετά το φάουλ του Ούμπιδες, αλλά στο 86΄ ο Γεωργακόπουλος έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» (4-1). 

Tags
Back to top button