Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Super League: Μάριν εξ ουρανού... Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (2-1)

Ο... ξεχασμένος Μάρκο Μάριν χάρισε τη μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο 2017.

Ο κακός Ολυμπιακός, ιδιαίτερα στην άμυνα, τα βρήκε... σκούρα απέναντι στους Αρκάδες, αλλά στάθηκε για μία ακόμη φορά τυχερός και πήρε το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις με το οποίο διατηρεί τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του (9 βαθμούς από τη δεύτερη Ξάνθη).

Ο Μάρκο Μάριν που είχε να παίξει πάρα πολύ καιρό και μπήκε στο παιχνίδι στο 79ο λεπτό αντί του Μανθάτη ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Η άμυνα του Αστέρα που μέχρι το 93΄ είχε «πάρει άριστα», αδράνησε για μερικά δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα ο Γερμανός μέσος να «σφραγίσει» την ολική ανατροπή του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος. ΟΙ Πειραιώτες που βρέθηκαν πίσω στο πρώτο ημίχρονο από το γκολ-πέναλτι του Μάσα κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στην επανάληψη και αποφύγουν τη δεύτερη γκέλα στο Καραϊσκάκη μετά το 1-1 με την Κέρκυρα.

Εάν εξαιρέσει κανείς τα πρώτα 10 λεπτά, διάστημα στο οποίο οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν δυνατά στο ματς με σκοπό να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους, στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους οι Αρκάδες ήταν η ομάδα που ήλεγξε το παιχνίδι, έπαιξε πιο οργανωμένα στην αντεπίθεση και κατάφερε να προηγηθεί. 

Θα μπορούσε, μάλιστα, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να πετύχει και δεύτερο γκολ εάν οι ποδοσφαιριστές της ήταν πιο ψύχραιμοι σε δύο-τρεις περιπτώσεις που βρέθηκαν σε θέσεις βολής μετά τα τραγικά λάξη της άμυνας των γηπεδούχων. Σε ένα από αυτά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, οι Μποτία και Φιγκέιρας «τράκαραν» στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Τσιλιανίδη ο οποίος απέτυχε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση να κάνει το 2-0.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 27΄ ο Μάσα με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Λεάλι. Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την κεφαλιά του Μποτία που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Ντοναρούμα (12΄). 

Αποφασισμένος να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν από τα πρώτα λεπτά για την ισοφάριση κι αφού στο 48΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καρντόσο, στο 54΄ έφεραν το ματς στα ίσια. Σκόρερ ο Κώστας Φορτούνης με φοβερό σουτ που έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ντοναρούμα.

Οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 65΄ για να πάρουν ξανά το προβάδισμα και πάλι με τον Τσιλιανίδη να πλασάρει άουτ από πλεονεκτική θέση μετά την ασίστ του Μανιά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ της νίκης, έφτασαν πολύ κοντά στο 2-1 στο 87΄ με την κεφαλιά του Ιντέγε (άουτ)

Tags
Back to top button