Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Super League: Η ανάλυση του Λανουά για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ σχολίασε μέσω βίντεο όσα έγιναν στα ελληνικά γήπεδα, με τα βλέμματα να πέφτουν στα όσα είπε για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο μαρκάρισμα του Μπάμπα Ράχμαν πάνω στον Λιβάι Γκαρσία.

Συγκεκριμένα ο Στεφάν Λανουά είπε για τη φάση: «Σε αυτήν την περίπτωση ο αμυνόμενος (Μπάμπα) προσπαθεί να κοντράρει την μπάλα για να σταματήσει την προσπάθεια για σουτ. Ο επιθετικός παίζει την μπάλα και μετά χτυπάει τον αμυνόμενο στη γάμπα. Απόφαση: κανένα πέναλτι».

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία ανέφερε: «Ο παίκτης αγγίζει την μπάλα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, αλλά με το χέρι στο οποίο στηρίζει το σώμα του. Καμία επιπλέον κίνηση, δεν τεντώνει το χέρι του, φυσική κίνηση».

Τέλος για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης στο εντός έδρας ματς με την Athens Kallithea σχολίασε: «Σε αυτήν την περίπτωση ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Ο VAR αναλύει την επίθεση από το ξεκίνημά της και βλέπουμε ότι το νούμερο 27 του Άρη κερδίζει την μπάλα με το χέρι πριν το πέναλτι. Απόφαση: το πέναλτι πρέπει να ακυρωθεί. Ο VAR πρέπει να παρέμβει για να διορθώσει την απόφαση».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός είχε τονίσει πως θα στείλει στον Λανουά τρεις φάσεις από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για οφσάιντ που υπέδειξε ο βοηθός διαιτητή Τσολακίδης.

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής, ωστόσο, δεν συμπεριέλαβε κάποια από αυτές στο βίντεο με την ανάλυσή του για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής.

Tags
Back to top button