Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Super League: Δ.Σ για το θέμα της NOVA και αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος

Διοικητικό Συμβούλιο και Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η Super League. Τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. της διοργανώτριας είναι η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και η καταβολή των χρημάτων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα από τη NOVA.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και Τακτική Γενική Συνέλευση (ώρες 14.00 & 16.00 αντίστοιχα) στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερησίας Διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως εξής:

1/ Έγκριση Προγράμματος Β΄ Γύρου Πρωταθλήματος.

2/ Κατάσταση αγωνιστικών χώρων-Ζητήματα συντήρησης γηπέδων.

3/ Έγκριση σχεδίου πληρωμών από FORTHNET.

4/ Θέματα σχετικά με τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος-Κανονισμός Αδειοδότησης.

5/ Έγκριση ποσού για την ενίσχυση του κ. Γ. Μπίκα.

6/ Ενημέρωση και παράδοση Σχεδίου για την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος και τη συνολική δομή οργάνωσης του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

7/ Θέμα από ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: "Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου Super League 05/05/2016 για τη μη συμμετοχή της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 στα Playoffs ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016".

8/ Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών.

9/ Διάφορα.

Τα θέματα Ημερησίας Διάταξης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση ετήσιων οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 1/7/2015-30/6/2016.

2. Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για τα πεπραγμένα χρήσεως 1/7/2015-30/6/2016.

3. Διάφορα».

Tags
Back to top button