Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Στους -9 η θερμοκρασία στη Βρετανία - Εκκενώθηκαν χωριά (φωτό)

Η 2η μέρα του κύματος κακοκαιρίας ήταν πολύ χειρότερη για τις περισσότερες πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας. Τεράστια προβλήματα στην βορειοανατολική Αγγλία καθώς και στην Σκωτία.

Στους -9 βαθμούς Κελσίου έπεσε η θερμοκρασία τις πρώτες πρωινές ώρες σε αρκετές περιοχές της Αγγλίας και της Σκωτίας ενώ από αργά το απόγευμα είχε αρχίσει η χιονόπτωση και μέσα στο Λονδίνο.

Στο Λίνκολν οι κάτοικοι ενός χωριού αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους έπειτα από τις οδηγίες της κοινότητας, με περίπου 100 στρατιώτες να βοηθούν στη μεταφορά των ηλικιωμένων.

Στις παραθαλάσσιες περιοχές μάλιστα οι φόβοι για τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων ήταν ακόμη μεγαλύτεροι εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Στο κέντρο του Λονδίνου, η χιονόπτωση άρχισε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο ενώ για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν τα τροχαία λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Στο Σάρεϊ οι χιονισμένοι δρόμοι πάγωσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όπου το θερμόμετρο έδειξε -3 ενώ η ομίχλη έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των κατοίκων σε αρκετές πόλεις της Σκωτίας αλλά και της Αγγλίας.

Tags
Back to top button