Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Στον «πάγο» και το Κύπελλο Ελλάδας μαζί με την υπόλοιπη χώρα - Ποιοι αγώνες κινδυνεύουν με αναβολή

Η κακοκαιρία που έχει χτυπήσει την Ελλάδα ήταν αδύνατο να μην επηρεάσει και τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα το βράδυ της Δευτέρας διεξήχθη σε λευκό φόντο, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ωστόσο ίσως να μην είναι το μοναδικό παιχνίδι, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα βρίσκονται πάνω σε ένα... λευκό χαλί.

Ήδη μία αναμέτρηση έχει αναβληθεί. Ο αγώνας του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ δεν θα διεξαχθεί αφού η κατάστάση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο. Το αίτημα του Λεβαδειακού έγινε δεκτό και πλέον θα οριστεί νέα ημερομηνία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην Ξάνθη. Ο αγωνιστικός χώρος έχει καλυφθεί από χιόνι και αυτή την στιγμή τα πάντα είναι παγωμένα. Η θερμοκρασία την Τρίτη δεν θα ξεπεράσει τον 1 βαθμό Κελσίου ενώ το βράδυ πέφτει σχεδόν στους -6 κάτι που σημαίνει πως το γήπεδο θα μετατραπεί σε παγοδρόμιο.

Η χιονόπτωση στην ακριτική πόλη θα συνεχιστεί και την Τετάρτη και υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολη η διεξαγωγή του αγώνα.

Ενα ακόμη παιχνίδι, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα είναι αυτό του Άρη με τον Ολυμπιακό αφού έχει διαρρεύσει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης αιτήθηκε αναβολή του αγώνα εξαιτίας της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τρίτη 10/1

Τρίκαλα-Αστέρας Τρίπολης 17:15

Λεβαδειακός-ΑΕΚ Αναβλήθηκε

Τετάρτη 11/1

Ξάνθη-ΟΦΗ 15:00

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 17:15

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 17:15

Αρης-Ολυμπιακός 19:30

Λαμία-Ατρόμητος 17:15

Παναθηναϊκός-Κισσαμικός 19:30

Tags
Back to top button