Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον επιβατικό σταθμό του ΟΛΠ τα πλοία του ΠΝ - Οι πολίτες γνωρίζουν από κοντά τον "Θεμιστοκλή", τον "Βλαχάκο" και τον "Ματρόζο"

Στον επιβατικό σταθμό του ΟΛΠ έχουν ελλημενιστεί η φρεγάτα "Θεμιστοκλής", η πυραυλάκατος "Βλαχάκος" και το υποβρύχιο "Ματρόζος" προκειμένου να τις επισκεφθεί το κοινό, στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου για τη διπλή γιορτή της συμπρωτεύουσας (Βίντεο-Εικόνες)

Όπως εξήγησε ο κυβερνήτης της φρεγάτας «Θεμιστοκλής», αντιπλοίαρχος Γιώργος Γεννησαριώτης, στην εκπομπή «Δεκατιανοί» με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη, το κοινό μπορεί να επισκεφθεί τα πλοία του πολεμικού ναυτικού, σήμερα Σάββατο 26 Οκτωβρίου και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου από τις 9:00 πμ έως τις 7.00 μ.μ., ενώ τη Δευτέρα 28η Οκτωβρίου θα είναι επισκέψιμα από τις 9:00 το πρωί έως και τις 4:00 το απόγευμα. 

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» έχει μήκος 130 μέτρα, 15 μέτρα πλάτος και το βύθισμά της είναι 6,5 μέτρα. 

«Κοιτώντας τα κατορθώματα των ελληνικών πλοίων κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, τα πολεμικά πλοία, εκτός από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, έδρασαν στον Ατλαντικό, έχουν συμμετάσχει στην απόβαση της Νορμανδίας, στον Ινδικό Ωκεανό. Είναι μεγάλη η προσφορά τους», τόνισε ο κ. Γεννησαριώτης. 

Tags
Back to top button