Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ΑΝΤ1 ο Ν. Χατζηνικολάου – Τι έγραψε για την νέα του συνεργασία

Το πρώτο του μήνυμα για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ο οποίος αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ευχαρίστησε όλους όσους του έστειλαν τις ευχές τους για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς για τις ευχές σας ενόψει της συνεργασίας μου με τον Αντέννα! Θα δώσω την ψυχή μου για να σας δικαιώσω!», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Tags
Back to top button