Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα τρία κοριτσάκια που εγκατέλειψε η μητέρα τους στην Πάτρα

Στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κυλλήνη μεταφέρθηκαν τα τρία κοριτσάκια, που εγκατέλειψε πριν από λίγες ημέρες, η μητέρα τους στην Πάτρα. Τα παιδιά πήραν προχθές εξιτήριο από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία παιδάκια είχαν βρεθεί να περιφέρονται μόνα τους, εγκαταλελειμμένα από την 20χρονη μητέρα τους, έξω από το νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ίδιο χώρο έχει μεταφερθεί και το μεγαλύτερο αγοράκι της οικογένειας, για το οποίο αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια από τους γονείς, μέχρι να αποφανθεί το δικαστήριο για την τύχη και των τεσσάρων.

Στόχος είναι να μην χωριστούν τα τέσσερα αδέλφια και να βρεθεί μία συνολική λύση για τα παιδιά.

Πηγή: patrastimes.gr

Tags
Back to top button