Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μόναχο ο Χρ. Στυλιανίδης - Επαφές για θέματα δασοπυρόσβεσης

Το Μόναχο επισκέπτεται ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης (26-27 Οκτωβρίου), κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Εσωτερικών της Βαυαρίας, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με αξιωματούχους της βαυαρικής κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών της Βαυαρίας, Joachim Herrmann, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του βαυαρικού Υπουργείου Περιβάλλοντος και Προστασίας των Καταναλωτών, Dr. Christian Βarth. Επίσης, θα επισκεφθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, όπου θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά από εκπροσώπους του Υπουργείου Εσωτερικών, του Πυροσβεστικού Σώματος Μονάχου και της Κρατικής Σχολής Πυροσβεστικού Σώματος Μονάχου για μια σειρά από θέματα, όπως η οργάνωση του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας στη Βαυαρία, ζητήματα δασοπυρόσβεσης, καθώς και μέθοδοι προληπτικής εναέριας επιτήρησης.

Την ανάγκη να στηρίξουν την Ουκρανία υπογράμμισαν Μπάιντεν και Σούνακ

Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε συνέχεια της συνάντησης του κ. Στυλιανίδη με τον Joachim Herrmann στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας Ελλάδας – Γερμανίας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, τόσο διμερώς, όσο και εντός του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και του rescEU. O Υπουργός θα έχει, επίσης, την ευκαιρία να εκφράσει τις ευχαριστίες της χώρα μας για τη συμμετοχή Γερμανών Πυροσβεστών στο πρόγραμμα προ-εγκατάστασης Ευρωπαίων Πυροσβεστών στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε φέτος το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι Γερμανοί Πυροσβέστες συμμετείχαν στο πρόγραμμα και εγκαταστάθηκαν στην Τρίπολη κατά τον μήνα Ιούλιο, προκειμένου να συνδράμουν τους Έλληνες συναδέλφους τους στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Η γερμανική αποστολή συμμετείχε ενεργά σε επιχειρήσεις δασοπυρόσβεσης στην Τζίβα Αρκαδίας και Κοκκάλα Λακωνίας, στην Χρυσοκελαριά Μεσσηνίας, καθώς και στα Κρέστενα Ηλείας.

 

Tags
Back to top button