Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στο Κουρσκ της Ρωσίας εμφανίστηκαν Βορειοκορεάτες στρατιώτες

Ομάδα Βορειοκορεατών στρατιωτών βρέθηκε στην περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας, που συνορεύει με την Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία πληροφοριών του στρατού της Ουκρανίας.

Σε ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Telegram η Υπηρεσία Πληροφοριών του ουκρανικού στρατού ανέφερε ότι ορισμένοι Βορειοκορεάτες στρατιώτες, που εκπαιδεύτηκαν στη ρωσική Άπω Ανατολή, έφθασαν στην περιοχή της δυτικής Ρωσίας, όπου έχουν αναπτυχθεί ουκρανικές δυνάμεις μετά την εισβολή που εξαπέλυσαν τον περασμένο Αύγουστο.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι οι Βορειοκορεάτες στρατιώτες εθεάθησαν στο Κουρσκ την Τετάρτη και πρόσθεσε ότι κάπου 12.000 στρατιώτες που έστειλε η Πιονγιάνγκ εκπαιδεύονται σε πέντε κέντρα εκπαίδευσης στην ανατολική Ρωσία.

Πούτιν: «Δικό μας είναι το θέμα»


Το Κρεμλίνο είχε διαψεύσει αρχικά τα περί ανάπτυξης Βορειοκορεατικών δυνάμεων, που επιβεβαίωσαν οι ΗΠΑ διά στόματος του υπουργού Άμυνας, Λόιντ Όστιν, που επικαλέστηκε δορυφορικές φωτογραφίες, αλλά την Πέμπτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν αρνήθηκε ότι η Πιονγιάνγκ έστειλε στρατιώτες στη χώρα του.

Ερωτηθείς για τις δορυφορικές αυτές φωτογραφίες στη συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη λήξη της συνόδου κορυφής των BRICS ο Πούτιν τόνισε: «Τις φωτογραφίες πρέπει να τις παίρνει κανείς στα σοβαρά. Όταν υπάρχουν φωτογραφίες, τότε κάτι απεικονίζουν», είπε.

Tags
Back to top button