Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στις ΗΠΑ για την κηδεία του πρώην Προέδρου Τζορτζ Μπους θα μεταβεί την Τετάρτη η Α.Μέρκελ

Στις ΗΠΑ για την κηδεία του πρώην Προέδρου Τζορτζ Χ.Γ. Μπους θα μεταβεί την Τετάρτη η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ.

«Με τον Πρόεδρο Μπους, πέθανε ένας Αμερικανός που είχε την επανένωση της Γερμανίας πολύ κοντά στην καρδιά του και του οποίου την ενεργό στήριξη πρέπει να ευχαριστήσουμε για την επανένωση», αναφέρεται στο συλλυπητήριο τηλεγράφημα της κυρίας Μέρκελ, στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Ζάμπερτ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Καγκελάριος θα επιστρέψει αμέσως μετά την κηδεία, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα πραγματοποιήσει κάποια συνάντηση κατά την διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Ζάιμπερτ, η κυρία Μέρκελ θα μετακινηθεί με ένα από τα κυβερνητικά αεροσκάφη.

 

Tags
Back to top button