Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Στις 1.404,14 μονάδες ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών-Πτώση 0,15%

Σε λίγο πιο χαμηλά επίπεδα κινούνται οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.404,14 μονάδες σημειώνοντας μικρή υποχώρηση 0,15%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,85 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,12%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,27%.

Οι τίτλοι


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Jumbo (+1,13%), της Ελλάκτωρ (+0,81%), της Μυτιληναίος (+0,74%) και της Πειραιώς (+0,54%).

Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Viohalco (-1,03%), της ΕΥΔΑΠ (-0,90%) και της ΔΕΗ (-0,73%).

Ανοδικά κινούνται 21 μετοχές, 18 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές ΣΙΔΜΑ +3,33% και Κέκροψ +3,00%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Μαθιός Πυρίμαχα -8,39% και Εβροφάρμα -4,08%.

Eυρωπαϊκά Χρηματιστήρια


Μικρές διακυμάνσεις σημειώθηκαν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, με τους επενδυτές να τηρούν επιφυλακτική στάση ενόψει της ανακοίνωσης οικονομικών στοιχείων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ μέσα στην εβδομάδα και των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία την Κυριακή.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 ήταν αμετάβλητος στις 514,65 μονάδες στις 10:10 ώρα Ελλάδας.

Ο υποδείκτης των εταιριών λιανικών πωλήσεων κατέγραψε βουτιά 2,2%, κυρίως λόγω της H&M, της δεύτερης μεγαλύτερης στον κόσμο αλυσίδας πώλησης ενδυμάτων, που υποχώρησε 12,5% μετά την ανακοίνωση χαμηλότερων των αναμενόμενων τριμηνιαίων κερδών και την πρόβλεψη για μείωση των πωλήσεων τον Ιούνιο.

Tags
Back to top button