Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στην ομάδα Μακρόν ο εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (φωτό)

Ο εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Πιέρ Γκουρντέν ειναι οπαδλος του νέου προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας κι αυτό φαίνεται απο τη στενή συνεργασία που έχουν σήμερα... 

Οι δυο άνδρες συνεργάστηκαν το 2015, όταν ο Μακρόν ήταν υπουργός του Ολάντ και ο Γκουρντέν στέλεχος της εταιρείας πούλμαν FlixBus, στο πλαίσιο κυβερνητικών πρωτοβουλιών για την στήριξη των μετακινήσεων με πούλμαν. «Εµπρός!» στην πρώτη θέση, έγραψε ο Πιέρ μετά την επικράτηση του Μακρόν στον α’ γύρο των εκλογών όταν ανήρτησε στο προφίλ του την επόμενη φωτογραφία «Αυτή, είναι η ιστορία του Μακρόν. Τα συστήµατα θα σπάσουν, οι παραδόσεις θα αµφισβητηθούν, οι συνήθειες θα σταµατήσουν, οι δοµές θα απλοποιηθούν, τα εµπόδια είναι απλές προκλήσεις. Εδώ παίρνουµε ρίσκο!» ήταν το σχόλιο που τη συνόδευε.  

Ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με τον τόπο καταγωγής της μητέρας του, τα Χανιά. Μιλά πολύ καλά ελληνικά ενώ από παιδί περνούσε τα καλοκαίρια του στο σπίτι του παππού του στο Ακρωτήρι με τα αδέλφια του, Χριστίνα και Γιάννη. Τα παιδιά έκαναν τα πρώτα τους μπάνια στο Μαράθι ενώ μετά τις βουτιές στη θάλασσα, «βουτούσαν» στα φρέσκα ψάρια και τους μεζέδες της ταβέρνας της περιοχής.

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως ο ίδιος ο Πιέρ, επέλεξε τα Χανιά και συγκεκριμένα το Λουτρό για τον γάμο του τον Ιούνιο του 2014. Στη φωτογραφία βλέπετε τον Πιέρ μαζί με τον παππού του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, να περιμένουν τη νύφη στο Λουτρό στα Σφακιά. 

Tags
Back to top button