Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κορυφή οι Έλληνες πλοιοκτήτες -Επένδυσαν 3,7 δισ. το 2016 για αγορές πλοίων

Οι μεγαλύτεροι παίκτες στον τομέα αγοραπωλησιών πλοίων παρέμειναν οι Έλληνες και το 2016 αφού δεν είναι μόνο πρώτοι στις αγορές πλοίων αλλά και στις πωλήσεις γεγονός που καταδεικνύει το εμπορικό τους πνεύμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Allied Shipping Research, το 2016, ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακές εταιρείες, αγόρασαν 285 πλοία έναντι 3,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων και πούλησαν 178 εισπράττοντας 2,108 δισ. δολάρια.

Στις αγορές απέκτησαν 207 φορτηγά πλοία, έναντι 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια

-51 δεξαμενόπλοια έναντι 1,3 δισ.,

– 16 μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων αξίας 88,2 εκατομμύρια δολάρια και

– ένα πλοίο μεταφοράς αερίου αξίας 3,2 εκατ.δολ.

Tags
Back to top button