Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στην Κίνα ο Ντ. Τραμπ - Συνάντηση με τον Κινέζο ομόλογό του και τσάι στην Απαγορευμένη Πόλη (φωτό)

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ και η σύζυγός του Πενγκ Λιγιουάν υποδέχθηκαν σήμερα το αμερικανικό προεδρικό ζεύγος, τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια, για απογευματινό τσάι στην Απαγορευμένη Πόλη, το Παλάτι Μουσείο του Πεκίνου.

Οι δύο πρόεδροι και οι σύζυγοί τους πήραν το τσάι τους στο κτίριο Μπαογιούν στη νοτιοδυτική γωνία της Απαγορευ-μένης Πόλης.

Ο Σι ευχαρίστησε τους επισκέπτες του για την φιλοξενία τους στο θέρετρο Mar-a-Lago όταν επισκέφθηκε τις ΗΠΑ τον Απρίλιο και τους ευχήθηκε ευχάριστη διαμονή στην Κίνα.

Χρησιμοποιώντας ένα τάμπλετ, ο Τραμπ έδειξε στον Σι και την Πένγκ βίντεο με την εγγονή του Αραμπέλα Κούσνερ να τραγουδά στα μανδαρινικά και να απαγγέλλει, μεταξύ άλλων, αρχαία κινεζικά ποιήματα. Ο Σι επαίνεσε τις ικανότητες της Αραμπέλα στην κινεζική γλώσσα, λέγοντας ότι η επίδοσή της αξίζει «άριστα».

Η Αραμπέλα είναι ήδη μια μικρή σταρ στην Κίνα, δήλωσε ο Σι, προσθέτοντας ότι ελπίζει η εγγονή του Τραμπ να επισκεφθεί την Κίνα στο μέλλον. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button