Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Στην «κατάψυξη» μπαίνει και η Super League

Το βαρύ κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα χτυπήσει την Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει φυσικά και τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της Super League.

Στις 7,8 και Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι οκτώ αναμετρήσεις της αγωνιστικής στην Super League ωστόσο οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις είναι αμφίβολο αν θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να το αντιμετωπίζουν οι αναμετρήσεις εκτός Αθηνών. Σε Βέροια και Τρίπολη όπου φιλοξενούνται τα παιχνίδια Βέροια-Ηρακλής και Αστέρας-ΑΕΚ αναμένεται θερμοκρασία έως και -7 βαθμούς Κελσίου με έντονη χιονόπτωση ενώ τους -8 θα αγγίξει το θερμόμετρο στην Ξάνθη, η οποία την Κυριακή φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την μετερεωλογική υπηρεσία, πρόβλημα ενδέχεται να αντιμετωπίσει και το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου τη Δευτέρα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα, με το θερμόμετρο να βρίσκεται ακριβώς στους μηδέν βαθμούς, χωρίς να αποκλείεται η χιονόπτωση.

Το ενδεχόμενο αναβολής κάποιων αναμετρήσεων είναι ορατό ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν υπάρχουν και πιθανές ανοιχτές ημερομηνίες.

Την ερχόμενη εβδομάδα άλλωστε διεξάγονται τα πρώτα νοκ-άουτ ματς του Κυπέλλου.

Tags
Back to top button