Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κάσο ο πρωθυπουργός: Παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, συνομίλησε με κατοίκους (εικόνες)

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα επισκεφθεί ακριτικό φυλάκιο, θα συναντηθεί με το δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με κατοίκους.


Στην ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα επισκεφθεί ακριτικό φυλάκιο, θα συναντηθεί με το δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με κατοίκους.

Κατά την άφιξή του στο νησί, οι ντόπιοι τον υποδέχθηκαν με κασιώτικα κάλαντα στο αεροδρόμιο.

Στην Κάσο βρίσκονται επίσης ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και ο υφυπουργός Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσων Μάνος Κόνσολας.


Ο πρωθυπουργός το πρωί ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από το ελικόπτερο καθώς πήγαινε προς Κάσο. «Πετώντας με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, πάνω από το Αιγαίο, με προορισμό την Κάσο! Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά!» έγραψε στη λεζάντα.

Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός , την πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου. Το πρωί της Τρίτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα και συνομίλησε με τους δημοσιογράφους όπου, αφού τους έκανε δώρο μία ατζέντα, τους ενημέρωσε για το πρόγραμμά του τις μέρες των Χριστουγέννων. Όπως τους είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος σε παλαιότερη ρήση του ότι τα Χριστούγεννα στο βουνό θα πάρει τις αποφάσεις του για το , «βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω».

Tags
Back to top button