Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων θα προσφύγει ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ με αφορμή τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων

Χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ, κουκουλοφόροι μπήκαν στο κτήριο από πλαϊνή είσοδο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον θυρωρό και ανέβηκαν στον τρίτο όροφο στο κτήριο της Διοίκησης. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων προανήγγειλε ότι θα προσφύγει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) Αχιλλέας Ζαπράνης, με αφορμή τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως θα το κάνει αυτό για να για να δουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα. «Θα πρέπει να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας» τόνισε ο κ. Ζαπράνης και πρόσθεσε πως το καλώς εννοούμενο άσυλο της ελεύθερη διακίνησης ιδεών καταστρατηγείται με το περιβόητο νόμο Γαβρόγλου. 

Επεσήμανε πως το Ελληνικό Πανεπιστήμιο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και δεν ανήκει σε πολιτικές παρατάξεις ή κουκουλοφόρους. Χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ, κουκουλοφόροι μπήκαν στο κτήριο από πλαϊνή είσοδο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον θυρωρό και ανέβηκαν στον τρίτο όροφο στο κτήριο της Διοίκησης. Εκεί, πέταξαν μπογιές στα γραφεία, ενώ χρησιμοποιώντας λοστούς και σφυριά προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε τζάμια και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Υπενθυμίζεται ότι πανομοιότυπο περιστατικό στον χώρο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εκτυλίχθηκε και την περασμένη Πέμπτη.

Tags
Back to top button