Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Thessaloniki Ηelexpo Forum

Στο Thessaloniki Helexpo Forum θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και αναμένεται να συμμετάσχει και σε πάνελ το απόγευμα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Thessaloniki Helexpo Forum, το οποίο ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

O κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στο πάνελ με θέμα τις Προοπτικές Ανάπτυξης της Βόρειας Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί, από 19:00-20:30.

Στα 24 διαφορετικά πάνελ του Forum, το οποίο διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO, θα βρεθούν υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων, επιχειρηματικών φορέων, συνδέσμων, επιχειρήσεων και της αυτοδιοίκησης, αλλά και θεσμικοί παράγοντες, που θα συζητήσουν για τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, αλλά και για την επόμενη ημέρα και τις προκλήσεις της.

Το Thessaloniki Helexpo Forum ξεκινάει στις 11:00 με το πάνελ για τις «Νέες Τεχνολογίες στον Πρωτογενή Τομέα» και στη συνέχεια στις 13:00 την «σκυτάλη» παίρνουν τα πάνελ «Ψηφιακή Δικαιοσύνη», στις 15:00 «Ενέργεια, Αειφορία και Βιώσιμες Πρακτικές» και στις 17:00 «Εξωστρέφεια και οι Εξαγωγές στις Νέες Συνθήκες».

Αύριο Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 στο βήμα θα ανέβει ο πρωθυπουργός για να απευθύνει την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, ενώ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 13:00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Η πολιτική ηγεσία της χώρας θα είναι παρούσα στο Forum και σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων του κοινοβουλίου θα εκφωνήσουν ομιλίες.

Tags
Back to top button