Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου

Έναν από τους πλέον σημαντικούς αγώνες της φετινής σεζόν δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Από τη στιγμή που η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι πλέον εφικτός στόχος, οι «πράσινοι» θέλουν να παλέψουν για την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου. 

Για αυτό τον λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές τους νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με τους Αρκάδες και, μάλιστα, με «καθαρό» σκορ, ώστε να μετατραπεί σε τυπική διαδικασία η ρεβάνς των δύο ομάδων. 

Ο Εβρίτης τεχνικός δεν υπολογίζει τον Κουρμπέλη, τον οποίο προτίμησε να προφυλάξει από τη στιγμή που προέρχεται από έναν «ύπουλο» μυϊκό τραυματισμό. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέντο και Χουλτ. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ζέκα με τον Ρέις (ή τον Λουντ. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Εμποκού και Βιγιαφάνιες, με τον Κλωναρίδη σε οργανωτικό ρόλο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπεργκ. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Πίσπας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Εκτός είναι οι Λέτο, Τελάντερμ, Κουρμπέλης και Μπουμάλ.

Tags
Back to top button