Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Στη Βουλή το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2025 - Ρυθμός ανάπτυξης 2,3% με πρωτογενές πλεόνασμα 2,4%

Ρυθμό ανάπτυξης 2,3% με πρωτογενές πλεόνασμα 2,4% και έλλειμμα 0,6% του ΑΕΠ προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμούγια το 2025 το οποίο κατατίθεται σήμερα στη Βουλή.

Προϋπολογισμός: «Φρέσκο χρήμα» ύψους 8,5 δισ. ευρώ σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά φέρνει ο Οκτώβριος

Το προσχέδιο ενσωματώνει όλα τα μέτρα τα οποία έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, όπως η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά μια μονάδα από την 1η Ιανουαρίου 2025, η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες, η αύξηση των συντάξεων, η απαλλαγή από το φόρο εισοδήματος επί των μισθωμάτων ιδιοκτητών ακινήτων που θα τα μεταφέρουν από κλειστά ή βραχυχρόνιας μίσθωσης σε μακροχρόνιες μισθώσεις, αλλά και η πρόβλεψη πως από του χρόνου οι αυξήσεις στον κατώτατο μισθό θα συμπαρασύρουν ανοδικά και ανάλογα το εισαγωγικό κλιμάκιο των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και συνακόλουθα και τα υπόλοιπα μισθολογικά κλιμάκια.

Tags
Back to top button