Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Κύριε Μητσοτάκη συναντήστε τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ

Ανάρτηση στο Χ για την υπόθεση της ΛΑΡΚΟ για την οποία λέει ότι είναι «ένα από τα πιο χαρακτηριστικά case studies της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ» έκανε το μεσημέρι της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «αυτοί οι άνθρωποι ζητούν μόνο εν πράγμα. Να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Δεν έχει καταδεχτεί να τους δει εδώ και χρόνια. Την τελευταία στιγμή, τώρα που κλείνει η εταιρία ζητούν μια τελευταία ευκαιρία να του μιλήσουν».

«Κύριε Μητσοτάκη συναντήστε τους» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά case studies της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ: ΛΑΡΚΟ

Πριν από τέσσερα χρόνια υπόσχονταν στους ανθρώπους της ΛΑΡΚΟ νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη της εταιρείας.

Έφεραν σχετικό νόμο. Και δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τον ίδιο τους τον νόμο! Σήμερα ανακοινώνουν λουκέτο. 700 οικογένειες στον δρόμο.

Οι άνθρωποι όμως δεν είναι αριθμοί. Είναι η προσωπική ιστορία του καθενός.

Είναι ο Γιάννης, 55 ετών, καρκινοπαθής με παιδί ενάμιση έτους, που οι θεραπείες του καλύπτονταν από ασφαλιστήριο συμβόλαιο της ΛΑΡΚΟ. Και τώρα μένει στον αέρα.

Tags
Back to top button