Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα δικαστήρια γνωστός τραγουδιστής - Κατηγορεί θαυμάστριά του για παρενόχληση

Στα δικαστήρια προσέφυγε γνωστός τραγουδιστής σε βάρος θαυμάστριάς του που τον παρενοχλούσε συστηματικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού στον Alpha, την Τετάρτη (8/10) αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση και να κάτσει στο εδώλιο η 47χρονη γυναίκα.

Καρδίτσα: Ο 62χρονος παιδόφιλος από το Μουζάκι παρενοχλούσε κι άλλα παιδιά εκτός του 12χρονου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τραγουδιστής μηνύει την «θαυμάστριά» του για:

  • διατάραξη οικειακής ειρήνης
  • προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
  • και για παρενοχλητική παρακολούθηση

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 47χρονη πήγαινε έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, χτυπούσε επανειλημμένα τα κουδούνια, παρέμενε έξω από το σπίτι του όλη τη νύχτα μέχρι τα ξημερώματα και του άφηνε ερωτικά γράμματα στα όρια της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία συνόδευε με πολύ προσωπικά της αντικείμενα. Η ίδια υποστηρίζει ότι είναι αθώα και το μόνο που ήθελε είναι να γνωρίσει καλύτερα τον τραγουδιστή και να συνδεθεί μαζί του συναισθηματικά.

Μιλώντας στον Alpha, η συνήγορος της 47χρονης δήλωσε: «Η εντολέας μου αποδέχεται τις κατηγορίες, ότι οι ενέργειές της μπορέι να προκάλεσαν την ανησυχία του μηνυτή και της οικογένειάς του, εκ του αποτελέσματος, αλλά δεν ήταν αυτές οι προθέσεις της. Η προθεσή της ήταν να γνωριστεί μαζί του και να αποκτήσει ένα συναισθηματικό δέσιμο μαζί τού. Εφόσον αντιλήφθηκε ότι ενοχλεί με τις ενέργειές της για αυτές τις ημέρες και όχι χρόνια, όπως αναφέρεται, εξαφανίστηκε δια παντός από τη ζωή του.»

Tags
Back to top button