Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σπάνιο βίντεο με την μητέρα του Ντ. Τραμπ να μιλά τον γιο της

Μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ προσπαθούν ν’ αποκρυπτογραφήσουν την μυστηριώδη σχέση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με την μητέρα του.

Η Μαίρη Τραμπ, η γεννημένη στη Σκωτία μητέρα του Αμερικανού προέδρου που πέθανε το 2000, λέγεται ότι ανησυχούσε κατορθώματα του τέταρτου παιδιού της τη δεκαετία του 90,  την εποχή δηλαδή που διαλυόταν ο γάμος του και οι επιχειρήσεις του είχαν γίνει κεντρικό θέμα των ταμπλόιντ. 

Ήταν το δέκατο παιδί της οικογένειας ΜακΛέοντ γεννημένη το 1912 και μεγάλωσε σε μια πολύ αυστηρή πρεσβυτεριανή οικογένεια. 

Μετανάστευσε στη Νέα Υόρκη το 1930 και βρήκε δουλειά ως οικιακή βοηθός, προτού παντρευτεί τον επιχειρηματία Φρεντ Τραμπ και αποκτήσουν πέντε παιδιά. Για αρκετά χρόνια ήταν ενεργή στην τοπική κοινωνία του Κουίνς, ενώ ήταν εθελόντρια σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και βοηθούσε τον σύζυγό της με τη μεσιτική επιχείρηση που διατηρούσε. 

Όμως τα καμώματα του γιου της, Ντόναλντ, τη δεκαετία του '90, όταν άρχισαν τα σκαμπανεβάσματα του διαζυγίου του με την πρώτη του σύζυγο, Ιβάνα, σήμαινε ότι η οικογένεια δεν θα μπορούσε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας στα 80 της χρόνια.

Έγινε το επίκεντρο της προσοχής εκείνο το χρονικό διάστημα και συχνά τη φωτογράφιζαν οι παπαράτσι, ενώ αισθανόταν φρίκη για το ρόλο που έπαιζε σε αυτό ο γιος της, όπως είχε αναφέρει άρθρο του Vanity Fair το 1990. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται το ίδιο περιοδικό, η Μαίρη Τραμπ είχε ρωτήσει τότε την Ιβάνα: «Τι γιο μεγάλωσα;». 

Ο Αμερικανός πρόεδρος μιλά σπάνια για εκείνη

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι γνωστός για τις αναφορές του στον πατέρα του και το ρόλο που έπαιξε στη ζωή του, αλλά για την μητέρα του αποφεύγει να μιλά συχνά. 

Παρά το γεγονός ότι την έχει περιγράψει με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια ως «φανταστική νοικοκυρά» και ότι «αγαπούσε πολύ αυτόν το ρόλο της», στο Οβάλ Γραφείο φιγουράρει η φωτογραφία του πατέρα του και όχι η δική της.

Φίλοι της οικογένειας αποκάλυψαν στο περιοδικό ότι η κυρία Τραμπ κρατούσε πάντα μεγαλύτερες αποστάσεις από την οικογένειά της απ’ ότι ο σύζυγός της.

Ένας παιδικός φίλος του Αμερικανού προέδρου αφηγήθηκε ότι ο Φρεντ Τραμπ «περιφερόταν και παρακολουθούσε τον Ντόναλντ όταν έπαιζε» αλλά η μητέρα του «δεν δρούσε με αυτό τον τρόπο».

Παράλληλα, ένας φίλος του μεγαλύτερου αδελφού του Τραμπ, του Φρεντ του νεότερου, είπε: «Σπάνια βλέπαμε την μητέρα του, αλλά βλέπαμε πολύ συχνά την οικονόμο». 

 

Tags
Back to top button