Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Σπάνιο λευκό λιοντάρι γιόρτασε τα γενέθλιά του (βίντεο)

Το πρώτο λευκό λιονταράκι που γεννήθηκε στο Ιράκ συμπλήρωσε το πρώτο έτος της ζωής του και οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου στη Βαγδάτη όπου μεγαλώνει γιόρτασαν το χαρμόσυνο γεγονός με ένα βίντεο!


Αλλά όπως έγινε γνωστό, έχουν έναν ακόμα λόγο να γιορτάζουν. Η μητέρα του είναι έγκυος και πάλι και πλέον όλοι ελπίζουν πως τις επόμενες ημέρες ένα ακόμα λευκό λιονταράκι θα προστεθεί στην παρέα τους.

Οι ειδικοί πιστεύουν πως σήμερα λιγότερα από 13 λευκά λιοντάρια ζουν ελεύθερα στη φύση και έως 300 ζουν σε καθεστώς αιχμαλωσίας.

Ο ζωολογικός κήπος Αλ Ζάουρα, του οποίου ο πληθυσμός αποδεκατίστηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου το 2003, επιτρέπει σε επισκέπτες να βλέπουν το λευκό λιονταράκι για δύο ώρες την ημέρα.

Tags
Back to top button