Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στην ΕΟ Λαμίας: «Από θαύμα ζούμε» είπε ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:30’ το απόγευμα της Κυριακής (27/10) στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου στο ύψος της διασταύρωσης με τα Λουτρά Υπάτης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 64χρονου οδηγού που κατέβαινε από Καρπενήσι για Λαμία μαζί με την 58χρονη σύζυγό του, από το δρόμο των Λουτρών Υπάτης, πετάχτηκε χωρίς να ελέγξει στη διασταύρωση, το λευκό ΙΧΕ θέλοντας να στρίψει προς Καρπενήσι.

«Από θαύμα ζούμε! Ευτυχώς που δεν είχα ταχύτητα, ενώ έφυγα όσο μπορούσα αριστερά για να τον αποφύγω κόντεψα να βγω εκτός δρόμου», είπε στο Lamia Report o 64χρονος οδηγός του αγροτικού.

Ο συγκεκριμένος ελιγμός φαίνεται απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς η σύγκρουση έγινε πλαγιομετωπικά και όχι στην πόρτα του 88χρονου οδηγού από το λευκό ΙΧΕ.

Ο 88χρονος ωστόσο τραυματίστηκε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Στο Νοσοκομείο διακομίσθηκε και η 58χρονη συνοδηγός του αγροτικού, ενώ ελαφρά στο χέρι χτύπησε και ο 64χρονος οδηγός του ΙΧ.

Tags
Back to top button