Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο για πρώην παρουσιαστή του Top Gear -Το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες (εικόνες)

Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear Ρίτσαρντ Χάμοντ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο έπειτα από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια αγώνα αυτοκινήτων σε ορεινή περιοχή της Ελβετίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η Daily Mail, o 47χρονος διάσημος παρουσιαστής οδηγούσε ένα supercar αξίας δύο εκατομμυρίων βρετανικών λιρών το οποίο τύλιξαν οι φλόγες, ενώ γύριζε τη νέα του εκπομπή.

Εικόνες από το σημείο δείχνουν το αυτοκίνητο να καίγεται κατά τη διάρκεια της κούρσας Bergrennen Hemberg, σε ορεινό δρόμο που ήταν κλειστός για τον αγώνα στην περιοχή St. Gallen.

«Το δυστύχημα ήταν πραγματικά άσχημο. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Υπήρξε πραγματική ανησυχία για τον Ρίτσαρντ αλλά οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν σε ετοιμότητα και είναι πολύ τυχερός. Θύμισε φριχτές αναμνήσεις από το τροχαίο του 2006 για όσους ήταν μάρτυρες», είπε πηγή στη Sun αναφερόμενη παράλληλα σε παλαιότερο τροχαίο που είχε ο παρουσιαστής.

Ο Ρίτσαρντ Χάμοντ

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο ωστόσο δεν αποκάλυψε περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Ρίτσαρντ Χάμοντ είχε ένα ακόμα τροχαίο πριν μερικές εβδομάδες, όταν οδηγούσε μηχανή σε δρόμο απομακρυσμένης περιοχής της Μοζαμβίκης. Στο ατύχημα στη Μοζαμβίκη χτύπησε στο κεφάλι του.

 

Tags
Back to top button