Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Σούπερ μάρκετ: Αυτή είναι η λίστα με τα 123 προϊόντα που έχουν μείωση τιμής έως 15%

Προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, όπως κριθαράκι και μαργαρίνη, αλλά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικά, σαμπουάν, μαζί με είδη καθαρισμού σπιτιού όπως χλωρίνες, βρίσκονται στη λίστα με τα πρώτα προϊόντα που συμμετέχουν στο μέτρο της μείωσης τιμών σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα, που έκανε πρεμιέρα χθες Δευτέρα 21/10 στα σούπερ μάρκετ.  ​​

Σε μειώσεις τιμών για τουλάχιστον δύο μήνες προχωρούν τα σούπερ μάρκετ–Οι κατηγορίες προϊόντων

Συγκεκριμένα, η λίστα περιλαμβάνει 123 κωδικούς προϊόντων, στα οποία οι τιμές μειώνονται από 6% έως 15%, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ).

Τους κωδικούς προϊόντων έχουν στείλει στα σούπερ μάρκετ οι προμηθευτές και η βιομηχανία, μετά και από σχετική παρότρυνση του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου, και στη συνέχεια η κάθε αλυσίδα λιανικής θα κάνει, εάν επιθυμεί έξτρα έκπτωση σε κάθε προϊόν της λίστας.

Tags
Back to top button