Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σολτς: Η Ελλάδα σύντομα θα σταθεί πάλι στα πόδια της

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα σύντομα «θα σταθεί πάλι στα πόδια της» εκφράζει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Όλαφ Σολτς με ανάρτηση του στο twitter.

Ο Όλαφ Σολτς χαρακτηρίζει «ισχυρό δείγμα της αλληλεγγύης στην Ευρώπη» τις «σημαντικές αποφάσεις για το διάστημα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος» που έλαβε χθες το βράδυ το Eurogroup ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις».

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας σε συνέντευξή του που πρόκειται να δημοσιευτεί στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Rheinische Post, δήλωσε πως το ευρώ «διασφαλίζει το κοινό μας μέλλον στην Ευρώπη», δήλωσε

«Ναι, το ευρώ είναι μη αναστρέψιμο» είπε ο Σολτς όταν ρωτήθηκε αν το κοινό νόμισμα θα συνεχίσει να υπάρχει μετά από 10 χρόνια. «Διασφαλίζει το κοινό μας μέλλον στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η συμφωνία για την ενίσχυση της ευρωζώνης που επιτεύχθηκε μεταξύ της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ και του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στη συνάντηση που είχαν στο Μέζεμπεργκ, έξω από το Βερολίνο, αυτήν την εβδομάδα, θα θωρακίσει το ευρώ από τις κρίσεις.

«Με τις συμφωνίες του Μέζεμπεργκ οικοδομούμε περαιτέρω το σπίτι της Ευρώπης. Περιλαμβάνει μια μονωμένη οροφή που αντέχει τις μελλοντικές καταιγίδες και τις βροχερές ημέρες. Έχουμε μια νέα ορμή στην Ευρώπη, χάρη στον πρόεδρο Μακρόν», πρόσθεσε.

Tags
Back to top button