Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Σοκαριστική σύγκρουση 4 παικτριών σε αγώνα ποδοσφαίρου - Καρούμπαλα και «ποτάμι» το αίμα

Τέσσερις παίκτριες συγκρούστηκαν δυνατά σε μια διεκδίκηση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Τρικάλων με την Καστοριά στο ποδόσφαιρο γυναικών με αποτέλεσμα να βρεθούν στο έδαφος. 

Φιλιππίνες: Η στιγμή που ο ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ χτυπάει το νησί Μιντανάο

Μάλιστα, οι δύο παίκτριες αποχώρησαν τραυματισμένες, ενώ οι άλλες δύο κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με τη μία να έχει ένα μεγάλο καρούμπαλο, ενώ στην άλλη παίκτρια είχε σκιστεί το φρύδι και είχε ματώσει.

 

Tags
Back to top button