Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκαριστικές εικόνες από ναυάγιο στην Ινδονησία-Βίντεο από κάμερες επιβατών (βίντεο - εικόνες)

Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψαν επιβάτες πλοίου στην Ινδονησία το οποίο ναυάγησε. 

Το ναυάγιο συνέβη σήμερα στον πορθμό του Σελαγιάρ στην Ινδονησία
Τρομοκρατημένοι επιβάτες ενός φερι μπόουτ στην Ινδονησία βρέθηκαν σήμερα στο παγωμένο νερό όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά, εξαιτίας ενός ρήγματος που δημιουργήθηκε στο κάτω μέρος του. 

Το ναυάγιο συνέβη στον πορθμό του Σελαγιάρ, ανοικτά της Ινδονησίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το KM Lestari μετέφερε 139 επιβάτες και εκτελούσε το δρομολόγιο που ενώνει την Μπίρα, στο νησί Σουλαγουέζι, με την Παματάτα, στο νησί Σελαγιάρ.

 

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν με τα κινητά τους επιβάτες, κόσμος εμφανίζεται γαντζωμένος στα κάγκελα να καλεί σε βοήθεια, φορώντας τα σωσίβια που τους έχει δώσει το πλήρωμα. 

Προτού καταφθάσουν τα σκάφη διάσωσης, αρκετοί επιβάτες είχαν βρεθεί στο νερό, μαζί τους και οχήματα που μετέφερε το φέρι μπόουτ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Tags
Back to top button