Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στην Κίνα: Έφηβη γέννησε στο δρόμο και η μητέρα της άρπαξε το μωρό και το... πέταξε! (φωτό)

Συγκλονίζεται η Κινα εξαιτίας της συμπεριφοράς μιας γιαγιάς, η οποία πέταξε στο έδαφος το εγγόνι της, λίγο αφότου το έφερε στον κόσμο η 15χρονη κόρη της στο δρόμο.

Αντί να αγκαλιάσει το μωρό η άσπλαχνη γυναίκα το πέταξε κάτω, φωνάζοντας «δεν μπορούμε να το κρατήσουμε». Ενώ ούρλιαζε στην κόρη της, λέγοντας της ότι «είναι πολύ νέα για να γίνει μητέρα».

Περαστικοί έμειναν άναυδοι με το φέρσιμο της γυναίκας, ενώ οι φύλακες του νοσοκομείου της πόλης Ταϊσίνγκ μετέφεραν στη συνέχεια την έφηβη μητέρα και το νεογέννητο μέσα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η 15χρονη κοπέλα σπούδαζε σε άλλη πόλη της ανατολικής Κίνας και πήγε στο σπίτι της μητέρας της για να περάσει τις διακοπές. Εκείνη παρατήρησε κάποια στιγμή ότι η κόρη της αιμορραγούσε στα γεννητικά της όργανα και εκλαμβάνοντας τις ωδίνες του τοκετού ως δυσμηνόρροια αποφάσισε να την πάει στο νοσοκομείο της πόλης. Δεν πρόλαβαν, όμως να κατέβουν από το λεωφορείο και η κοπέλα άρχισε να γεννά μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια της μητέρας της.

Περαστικοί ανέφεραν ότι η άσπλαχνη γιαγιά αντί να πάρει το μωρό μέσα στο νοσοκομείο, το παράτησε στην άκρη του δρόμου.

Η νεαρή μητέρα υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση του πλακούντα, ενώ στο νεογέννητο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Όσο για τη γιαγιά; Στην αστυνομία που την ενημέρωση ότι η εγκατάλειψη βρέφους συνιστά ποινικό αδίκημα, απάντησε ότι κάνει πλέον «σχέδια» για την κόρη της και το εγγόνι της.

Tags
Back to top button