Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στην Ιταλία: 22χρονη έθαψε το πτώμα του μωρού της σε χωράφι κοντά στο σπίτι της

Μια 22χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος από την εισαγγελία της Πάρμα καθώς φέρεται να δολοφόνησε και να έθαψε σε χωράφι, κοντά στο σπίτι της, το νεογέννητο παιδί της. Μάλιστα, το πτώμα του νεογέννητου βρέθηκε τις αρχές Αυγούστου, έπειτα από έρευνες των καραμπινιέρων.

Πριν από λίγες ημέρες, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στο ίδιο χωράφι λείψανα που φέρονται να ανήκουν σε ένα άλλο βρέφος το οποίο, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες, πρέπει να ενταφιάστηκε στο συγκεκριμένο σημείο πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η γυναίκα, η οποία σπουδάζει νομική στην Πάρμα, έως τώρα παραδέχθηκε τις ευθύνες της μόνο σε ό,τι αφορά την πρώτη δολοφονία.

Ο πατέρας του μωρού και αρραβωνιαστικός της κοπέλας, συνομήλικός της, φαίνεται να μην γνώριζε ότι η σύντροφός του ήταν έγκυος και δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η γυναίκα γέννησε μόνη της, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια γιατρού ή νοσοκόμου και κανείς δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος.

Όπως διέρρευσε από την εισαγγελία της Πάρμα, η είδηση που αφορά τον εντοπισμό του πτώματος του δεύτερου βρέφους στο χωράφι είναι αληθής, αλλά πρέπει ακόμη να ολοκληρωθούν οι σχετικές έρευνες, χρησιμοποιώντας και τεστ DNA.

Tags
Back to top button