Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στη Βρετανία: Νεαρή έκρυψε το μωρό της σε κουτί δημητριακών-Καταδικάστηκε για το θάνατο του

Ένα σοκαριστικό έγκλημα εξιχνίασε η βρετανική αστυνομία καθώς 22χρονη φοιτήτρια σκότωσε το νεογέννητο μωρό της.

Η Jia Xin Teo που είχε φύγει από την πατρίδα της την Μαλαισία για να σπουδάσει στο Κόβεντρι της Αγγλίας, φέρεται πως γέννησε μόνη της το μωρό τον περασμένο Μάρτιο και στη συνέχεια το έβαλε μέσα σε ένα κουτί δημητριακών και το έκρυψε σε μία βαλίτσα για να μην μάθει κανείς την εγκυμοσύνη της.

Το μωράκι όπως ήταν φυσικό ξεψύχησε. Μία ημέρα μετά, η 22χρονη πήγε στο νοσοκομείο με εμφανή σημάδια γέννας αλλά αρνήθηκε τα πάντα.

Μετά από έρευνα που έκαναν οι αρχές, η Teo αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημά της, λέγοντας πως άκουγε φωνές που της έλεγαν να κάνει κακό στο μωρό.

Μετά την ομολογία της, οι αστυνομικοί βρήκαν το μωρό τυλιγμένο σε πλαστικό μέσα στο κουτί δημητριακών.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το μωράκι γεννήθηκε ζωντανό και στην περίπτωση που η μητέρα ζητούσε βοήθεια, τότε αυτό θα ήταν ακόμα στη ζωή.

Το δικαστήριο της Αγγλίας καταδίκασε την Teo τόσο για την ανθρωποκτονία, όσο και για το ότι είπε ψέματα στην αστυνομία.

Tags
Back to top button