Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΣΜΥ: Kαταδρομικές επιχειρήσεις στον πάγο (εικόνες)

Μπορεί στο Αιγαίο το θερμόμετρο να έχει ανέβει μετά από τις προκλήσεις της Άγκυρας, όμως την ίδια στιγμή εκπαιδευτικός «πυρετός» επικράτησε στα βουνά της Θεσσαλίας όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που αποδέσμευσε το ΓΕΣ από την εκπαίδευση των σπουδαστών στης ΣΜΥ.

Ειδικότερα η εκπαίδευση, η οποία διήρκησε από 06 έως 16 Φεβρουαρίου 2017,αφορούσε την χειμερινή Διαβίωση των Σπουδαστών της
Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στην περιοχή «Χαμηλά Λιβάδια Κόζιακα» στο Περτούλι.



Επιχειρώντας σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός σε ορεινές περιοχές με πλήρη χιονοκάλυψη, οι σπουδαστές της ΣΜΥ είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε αντικείμενα αντίστοιχα με αυτά των Ειδικών Δυνάμεων, εξυψώνοντας το ηθικό και κυρίως τις δυνατότητες και εμπειρίες μέσω απαιτητικών και εξειδικευμένων αντικειμένων.

Η διαδικασία συμβάλει καθοριστικά στην παραγωγή νέων υπαξιωματικών που θα τροφοδοτήσει τις μονάδες του ΕΣ με στελέχη τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή μαχητική ικανότητα σε ατομικές τακτικές και επιβίωση στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Μεταξύ άλλων η εκπαίδευση περιλάμβανε τα ακόλουθα αντικείμενα:

• Εκπαίδευση στο σκι (ανάβαση-κατάβαση), χρήση επίγειου lift και κίνηση
με οχήματα χιονιού.
• Επιβίωση σε χιονοσκεπείς περιοχές.
• Δημιουργία καταλυμάτων – χιονοκαταλυμάτων.
• Στίβος εκπαίδευσης.

• Κάλυψη-απόκρυψη-παραλλαγή στο χιόνι.
• Προσανατολισμός σε χιονοσκεπείς περιοχές.
• Πορείες.

• Τακτική κίνηση περιπόλου – Άμεση αντίδραση περιπόλου.
• Προσβολή Σταθμού Διοικήσεως.

• Προσβολή φάλαγγας οχημάτων.
• Βολές σε χιονοσκεπείς περιοχές.

Με τον τρόπο αυτό Σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στέλνουν το δικό τους μήνυμα ισχύος και ετοιμότητας, αντικατοπτρίζοντας τις υψηλές ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού του ΕΣ απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή..

onalert.gr

Tags
Back to top button