Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σκωτία: «Κάθε άλλο παρά έτοιμη είναι η Βρετανία για το Brexit» - Έκκληση για νέο δημοψήφισμα

Η Νίκολα Στέρτζον, πρωθυπουργός της Σκωτίας, διαμηνύει πως η Τερέζα Μέι δεν έχει προετοιμαστεί, όπως θα έπρεπε για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μάλιστα, λέγεται πως θα ζητήσει νέο δημοψήφισμα για το Brexit.

Τη δική της… συγκεκριμένη άποψη έχει η επικεφαλής της κυβέρνησης της Σκοτίας, η Νίκολα Στέρτζον, για το Brexit. Συγκεκριμένα αναμένεται να προειδοποιήσει κατά τη διάρκεια ομιλίας της αργότερα σήμερα Δευτέρα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο κάθε άλλο παρά έχει ετοιμαστεί επαρκώς για να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση σε λιγότερο από δύο μήνες, αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα The Times.

«Δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit»

Στην ομιλία της, την οποία πρόκειται να εκφωνήσει στο πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν της Ουάσινγκτον σήμερα, η Στέρτζον θα απευθύνει εκ νέου έκκληση να διεξαχθεί νέο δημοψήφισμα για το Brexit, κατά τις πληροφορίες της εφημερίδας. Θα τονίσει παράλληλα ότι η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί καθιστά σαφές πως τα συμφέροντα της Σκοτίας δεν εξυπηρετούνται από την παραμονή της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ηνωμένο Βασίλειο τυπικά είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει από την ΕΕ την 29η Μαρτίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Tags
Back to top button