Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σκόπια: Ο Ζάεφ αλλάζει το όνομα του κόμματός του λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών

Η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών υποχρεώνει τον Ζόραν Ζάεφ να αλλάξει το όνομα του κυβερνώντος κόμματός του. 

Το σημερινό «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση της Μακεδονίας» θα πρέπει να αντικατασταθεί σε «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση της Βόρειας Μακεδονίας» , ενώ εξετάζονται και άλλα σενάρια όπως: «Σοσιαλδημοκράτες της Βόρειας Μακεδονίας» ή σκέτο «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση».

Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Νεζαβίσεν’, η αλλαγή του ονόματος του κόμματος θα οριστικοποιηθεί μέχρι τις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν τον Απρίλιο, ωστόσο μέλη του κόμματος,  δεν αποκλείουν τη λήψη απόφασης κατά το προσεχές Συνέδριο των Σοσιαλδημοκρατών που έχει ανακοινωθεί για τις 3/3/2019. Στο Συνέδριο θα επιλεγεί και ο υποψήφιος που θα εκπροσωπήσει το κόμμα στις Προεδρικές Εκλογές.

Άγνωστο παραμένει τι θα πράξει το αντιπολιτευόμενο εθνικιστικό κόμμα VMRO-DPMNE (“Εσωτερική ’’Μακεδονική’’ Επαναστατική Οργάνωση - Δημοκρατικό Κόμμα για τη ’’Μακεδονική’’ Ενότητα”) που έχει ταχθεί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και της αλλαγής της ονομασίας της χώρας σε “Σεβέρνα Μακεντόνιγια”.

Tags
Back to top button