Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σκόπια: Ο Πεντάροσκι υποψήφιος των Ζάεφ και Αχμέτι στις προεδρικές εκλογές

Στο πρόσωπο του Στέβο Πεντάροσκι, του εθνικού συντονιστή των Σκοπίων για το ΝΑΤΟ κατέληξαν οι Ζόραν Ζάεφ και Αλί Αχμέτι για την υποψηφιότητα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Ο Στέβο Πεντάροσκι, θα είναι ο κοινός υποψήφιος των δύο μεγαλύτερων κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στη χώρα, που θα διεξαχθούν στις 21 Απριλίου (α΄ γύρος) και 5 Μαΐου (β΄ γύρος).

Στην υποψηφιότητα του Στέβο Πεβντάροσκι κατέληξαν χθες το βράδυ οι αρχηγοί της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης (SDSM) Ζόραν Ζάεφ και του αλβανικού DUI, Αλί Αχμέτι.Την υποψηφιότητα του Στέβο Πεντάροσκι αναμένεται να στηρίξουν και δύο μικρότερα αλβανικά κόμματα που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Ο 56χρονος Στέβο Πεντάροσκι ήταν ο υποψήφιος του κόμματος του Ζάεφ στις τελευταίες προεδρικές εκλογές στη χώρα, που διεξήχθησαν την άνοιξη του 2014, στις οποίες είχε ηττηθεί από τον υποψήφιο του VMRO-DPMNE και νυν Πρόεδρο της χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE έχει επιλέξει ως υποψήφιο του στις εκλογές αυτές την καθηγήτρια συνταγματικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο των Σκοπίων, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα.

Τα κόμματα της αλβανικής αντιπολίτευσης - το κίνημα BESA και την "Συμμαχία για τους Αλβανούς" θα στηρίξουν στις εκλογές αυτές τον καθηγητή Πανεπιστημίου, Μπλέριμ Ρέκα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: ΑP

Tags
Back to top button