Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σκόπια: Κόντρα κυβέρνησης αντιπολίτευσης για την τραγική κατάσταση των ενόπλων δυνάμεων

Η αντιπολίτευση κατηγορεί το υπουργείο Άμυνας ότι θα διαθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ για διαφήμιση,  τη στιγμή που ο στρατός βρίσκεται στην πιο δύσκολη κατάσταση από την ίδρυση του.

Οι στρατιώτες σε 30 πόλεις της χώρας επί τρεις εβδομάδες δεν έχουν πληρωθεί για τις μετακινήσεις τους, εργάζονται με παλιές στολές και υπάρχει έλλειψη τροφίμων.

Είναι κρίμα να διατεθεί  ένα  εκατομμύριο ευρώ για ένα δημοψήφισμα,αφήνοντας περισσότερους από 8.000 στρατιώτες  χωρίς στολές και αρβύλες, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το VMRO-DPMNE.

 Η υπουργός Άμυνας, Ραντμίλα Σεκερίνσκα παραδέχεται ότι ο στρατός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά επισημαίνει ότι κατά τα τελευταία δέκα χρόνια έχει παραμεληθεί.

Αρνήθηκε, ωστόσο,  ότι οι στρατιώτες μένουν χωρίς μέσα για τη μετακίνησή τους  και δήλωσε ότι οι μισθοί καταβάλλονται κανονικά και η επιπλέον εργασία,  δεν τους παρέχεται  αντί για πληρωμή ημέρες άδειας, αλλά πληρώνονται κανονικά υπερωρίες.

Η Ανεξάρτητη Ένωση των επαγγελματιών στρατιωτών, πριν από λίγες ημέρες κατήγγειλε ότι οι αποζημιώσεις για τις μετακινήσεις τους δεν είναι ικανοποιητικές και ότι ορισμένοι από τους στρατιώτες πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος της μετακίνησής τους. Η ποιότητα του φαγητού είναι αμφισβητήσιμη και καταγγέλλουν ότι τα θεσμικά όργανα που προΐστανται δεν ανταποκρίνονται στις παρεμβάσεις τους, αναφέρει το συνδικάτο.

 

Tags
Back to top button