Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σκόπια: Κατέστρεψαν δυο αυτοκίνητα του ελληνικού προξενείου

Χθες το βράδυ καταστράφηκαν δύο οχήματα που ανήκουν στο Προξενείο της Ελλάδας στο Μοναστήρι (Μπίτολα).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Μοναστηριού,  αυτοκίνητο τύπου Μερσεντές που ανήκει στο Προξενείο της Ελλάδας στο Μοναστήρι και το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού "Ελπίδας Καραμανδή" το χτύπησαν (πιθανόν με μεταλλικό βαρύ αντικείμενο) και έσπασαν το παρμπρίζ του.

Επίσης, το ένα άλλο όχημα τύπου Opel Grand Land, ιδιοκτησίας  της συζύγου του προξένου που ήταν σταθμευμένο  και αυτό επί της οδού "Ελπίδας Καραμανδή" κατέστρεψαν την οροφή του αυτοκινήτου χτυπώντας την με ένα «συμπαγές αντικείμενο», όπως περιγράφεται από την τοπική αστυνομία που έκανε τον σχετικό έλεγχο.

Οι λόγοι της μανίας των δραστών επί των δύο ελληνικών οχημάτων δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Tags
Back to top button