Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σκόπια: Ανθελληνικά σχόλια στα social media με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές

Μεγάλη έκταση έχουν λάβει τα ανθελληνικά και ρατσιστικά σχόλια κατά της Ελλάδας στα social media από Σκοπιανούς με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές.

Τα ΜΜΕ στα Σκόπια αναφέρουν πως η Εισαγγελία των Σκοπίων (για τα μάτια του κόσμου) διέταξε έρευνα για ανθελληνικά και ρατσιστικά σχόλια στα social media κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων, με αφορμή την τραγωδία στην Αττική.

Όπως αναφέρει το PlusInfo.mk :

«Ο Εισαγγελέας θα ερευνήσει εάν τα ρατσιστικά και απαξιωτικά σχόλια και άρθρα κατά των Ελλήνων στα κοινωνικά δίκτυα, εμπίπτουν σε ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπαγγέλτως. Επίσης, θα εντοπισθούν εκείνοι που δημοσιεύουν τέτοια άρθρα και σχόλια που ωθούν τη διάδοση της ρητορικής μίσους».

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, ανεβάζει μηνύματα αλληλεγγύης προς τη χώρα μας, με νέα ανάρτησή στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Με γράφημα που εικονίζει τις σημαίες Ελλάδος και Σκοπίων και την φράση : “Suport and Solidarity in Greece” (Υποστήριξη και Αλληλεγγύη στην Ελλάδα) ο Ζόραν Ζάεφ αναφέρει στην ανάρτησή του : “Εκφράζουμε την πλήρη υποστήριξη και αλληλεγγύη στους φίλους και τους γείτονές μας στην Ελλάδα”

Tags
Back to top button