Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σκληρό βίντεο: Λίντσαραν μέχρι θανάτου το βιαστή ενός τετράχρονου παιδιού

Το σκληρό βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες και δείχνει το λιντσάρισμα ενός άνδρα μέχρι θανάτου.

Το περιστατικό συνέβη στην Κολομβία, με τον άνδρα να κατηγορείται για το βιασμό τεσσάρων ατόμων, ανάμεσά τους μία έγκυος και ένα 4χρονο παιδί.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο όπου ο όχλος χτυπούσε με μανία το βιαστή, πυροβόλησαν στον αέρα όμως δεν κατάφεραν να "διαλύσουν" τους πολίτες. Έτσι χρειάστηκε περισσότερη βοήθεια συναδέλφων τους, ώστε να σταματήσουν τους εξαγριωμένους πολίτες και να μεταφέρουν τον αιμόφυρτο άντρα στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή λόγω σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι.

Κάτοικοι της περιοχής εξήγησαν ότι ο όχλος ξέσπασε λόγω της αδιαφορίας των αρχών μετά τις επανειλημμένες καταγγελίες τους για την αρρωστημένη δράση του εν λόγω άνδρα.

Ο κατηγορούμενος ως βιαστής κρυβόταν στα βουνά με τους ντόπιους να λένε ότι στο κατάλυμά του βρήκαν στρώματα και ρούχα γυναικών.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ένα 17χρονο κορίτσι κατήγγειλε τον βιασμό της από τον άνδρα. «Αφού τη βίασε, στη συνέχεια την απείλησε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά της αν τον καρφώσει στις αρχές» δήλωσε η μητέρα της κοπέλας σύμφωνα με την οποία ο άνδρας έκανε και χρήση ναρκωτικών ενώ κακοποιούσε την κόρη της.

Tags
Back to top button