Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σκληρή τιμωρία για δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες στην Μαλαισία

Σε βουρδουλιές καταδίκασε ένα ισλαμικό δικαστήριο στη Μαλαισία δύο γυναίκες, που τις έκρινε ένοχες για λεσβιακό έρωτα, αψηφώντας την κατακραυγή ακτιβιστών που κάνουν λόγο για «απάνθρωπη και άδικη» τιμωρία.

Οι δύο γυναίκες, ηλικίας 22 και 32 ετών, συνελήφθησαν από όργανα της Αστυνομίας Ηθών τον περασμένο Απρίλιο να ερωτοτροπούν μέσα σε αυτοκίνητο σταθμευμένο σε πλατεία στο κρατίδιο Τερενγκάνου, από τα πιο συντηρητικά της μουσουλμανικής χώρας. Ομολόγησαν ότι παραβίασαν τον ισλαμικό νόμο της σαρίας και εκτός από το χρηματικό πρόστιμο των περίπου 700 ευρώ δέχθηκαν ενώπιον 100 παρευρισκόμενων από έξι βουρδουλιές μέσα στο ισλαμικό δικαστήριο.

Η 22χρονη δεν άντεξε και άρχισε να κλαίει κατά την εκτέλεση της ποινής.

Αν και έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν αρκετές φορές γυναίκες στη Μαλαισία για σεξουαλικά αδικήματα, όπως η μοιχεία, είναι η πρώτη φορά που δύο γυναίκες τιμωρούνται για «απόπειρα λεσβιακού σεξ».

Η είδηση προκάλεσε την έντονη καταδίκη οργανώσεων που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και εκείνα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ με την οργάνωση “Justice for Sisters” να εκφράζει την έντονη ανησυχία της ότι το περιστατικό θα αποτελέσει ένα επικίνδυνο προηγούμενο στη χώρα.

 

Tags
Back to top button